2011. október 19., szerda

HATALMAS KÉRÉS

Részt veszünk egy liberós nyereményjátékba, mely holnap délben véget ér. Jelenleg 60 szavazattal vagyunk lemaradva az 1. helyezettől. Megkérlek benneteket, akik még nem szavaztak (mert a facebookon kívül a csapból is én folyok már ezzel) nyomjatok egy szavazok gombot ránk és a visszaigazoló e-mailt is küldjétek el. Köszönöm. Beteszel a facebookos felhívást is ide, mert ott minden le van írva:
" Köszönöm az eddigi rengeteg szavazatot, segítséget, de az első helyen álló videóval nagyon elhúztak, és már bő 1 nap van a játékból. Szerintem ez az előny már behozhatatlan. Vagy mégsem? Annának talán meglesz a pelus, a táncos lábúnak viszont nem nyerünk mp4-es cuccot. De nem baj. Köszönjük az eddigi támogatást!
Akik mégis úgy döntenek, hogy még egy-egy szabályos szavazatot tudnak még küldeni, azok az alábbi linken keresztül megtehetik azt.
Hogy szabályosan tudjatok szavazni, akinek a "szavazok" gombra való kattintás után nem történik semmi, kicsinyítse le a képernyőt és megjelenik, ahová az e-mail címet be kell írni. Ha ez nem történik meg, akkor érvénytelen a szavazat. Tehát egy e-mail cím és egy visszaigazolás kell az érvényességhez!!! Köszönöm a segítséget! Jó szórakozást a videóhoz!És ne felejtsétek: Fontos a visszaigazolás!!!!"
És a link:
http://www.liberoklub.hu/dance/?mid=12&mod=punk&type=video&user_id=94320&r=152

KÖSZÖNÖM!!!!

9 megjegyzés:

Mariska írta...

Hajrá!

Remélem sikerül!

t®eb♥®etta írta...

Küldtem neked mélt!:)
Heni

rozandi írta...

Köszi lányok! Hajrá többiek! Gyerünk szavazni!

Ami írta...

Szavazat leadva!
drukkhegyek!

*kateee írta...

szavaztam :) sok sikert

rozandi írta...

KÖSZÖNÖM!

batorba írta...

„Legyen veled Karácsony Angyala,
legyen áldás és ünnep az Ünnep,
szeretet simítsa lelkedet,
mikor a csengők megcsendülnek.”
Ara Rauch

Chiara írta...

Kedves Andi!

Ismét lehetőséged nyílik arra, hogy válassz egy szappankát!

Kérlek keress meg!

t®eb♥®etta írta...

Kellemes karácsonyt és boldog új évet kívánok!:)
Heni