2010. október 4., hétfő

Anna 2 hetes

Jól megváltoztatta a kis életünket ez a lányka. Nem számítottunk ugye még az érkezésére, de utólag visszagondolva jó, hogy így történtek a dolgok, és már mindenen túl vagyunk. Egy hét kórház után, vége az első itthoni hetünknek. Anna nagyon jó kislány. Eszik, alszik, néha sír. Éjjel 2x eszik, amiből a második már tulajdonképpen hajnalban van. És ami a legfontosabb hízik, mint a kisliba: már 2820 gramm. Dani nagyon jó testvér. Mondhatom igazi testvér. Szereti, puszilgatja, vigasztalja, de azért ha azt akarja, hogy a hugi ébren legyen, akkor azért mindent megtesz: zörög, csörög, hangosabban beszél. :o) De ez így normális szerintem. És akkor néhány kép.

4 megjegyzés:

Huligánlány írta...

Jaj, de nagyon cuki!
És micsoda pofikat tud csinálni!

latinka írta...

Jó babázást! :))

batorba írta...

A legfelső középső kép lett a kedvencem!!!:-))) Annyira aranyos. Legszivesebben újra kezdeném megint a babázást...mert annyira jó! Neked is azt kívánom, hogy élvezd ki a helyzetet, amíg lehet.:-))) hamarost megnőnek ezek a gyerekek...

Főkolomp írta...

Jaj, de aranyosak vagytok!!!
Mindig elérzékenyülök ilyen képek láttán! Szeretnék a helyedben lenni, pedig - tudom - nem könnyű, de akkor is olyan nagy BOLDOGSÁG!!!!
És biztos babaillat van nálatok....