2010. április 12., hétfő

Képek és események



Először is aki rendszeresen jár felém, az új vonalzót láthat a fejlécben. Igen, ha minden igaz, októberben bővül a család. Most már előrébb tartok az időben, mint ősszel, és egyre inkább kezdem elhinni, hogy újra babázhatunk.
Másodszor arra gondoltam, ebben a szomorkás időben mutatok néhány virágot, amik az én napjaimat szépítik meg. Rengeteget tudok bennük gyönyörködni. Íme a képek:


Mivel most már van időm böködni (bár kedvem nem nagyon van hozzá), mutatok 2 készülő munkámat. Az egyik egy kedves ismerősömnek készül, de többet nem írok róla, mert lehet, hogy olvas és meglepinek szánom. A másik pedig magamnak egy tartozás. Készült kb 2 éve egy kulcstartó szekrényke, amit anyukám elkért tőlem, és persze örömmel neki is adtam. Azóta a mi kulcstartónk csupasz. Erre készül a Latinkától kapott fonalból a kisebb minta.


És még egy öröm a sok között. Én lettem az első, akit Tiffany-Andi blogján összegyűjtött 10 piros pontot, és ajándékot kaphatok tőle. Nagyon örülök neki, mert nagyon tetszenek a munkái.

2 megjegyzés:

latinka írta...

Nagyon szépek a virágaid!
Gratulálok ahhoz a csíkhoz ott fönt!!! Vigyázz magatokra,szorítok!

Timici írta...

gratulálok a pocaklakódhoz!!!
a virágaid mesések!!!