2010. január 17., vasárnap

Dolgos hétvége


Ezen a hétvégén sokat hímeztem, és mivel egy "nemszeretem" hímzés közepébe vagyok, minden mást hímzek, csak azt nem, amit kéne. Szóval a "nemszeretem" hímzésemből a háttér fele hiányzik már csak, de legalább 5 éve böködöm. Miért nem szeretem? Mert félre lett nyomva a kép a kanaván. Ez nekem bőven elég. Elvileg ilyen lesz a kép ha egyszer kész lesz:


És amik helyette készültek:
Németné Adri adott egy nagy lökést hogy elkészítsem első biscornumat- Lányok! Ezt nekem találták ki! Végre valami, amit szépen tudok összevarrni. Nagyon örültem neki, hogy én ilyet tudtam csinálni. a minta egy Sal-ből van.Sajnos a képek nem adják vissza a színeket. A valóságban jobban látszódik a fehér is.
A másik hímzés, ami a hétvégén készült, szintén egy régi terv. Minden évben március elején elhatározom, hogy elkészítem első xszemes kokárdámat. Az idén ezt fogom viselni.


És még egy jó hír fogadott ma reggel. Újra nyertem! Most Németné Adri játékán. Nagyon örülök a nyereménynek. Ha ideér azt is lefotózom.

6 megjegyzés:

N. Adri írta...

Örülök neki, hogy téged is sikerült "megfertőznöm" a biscornu-mániámmal. :-) És gratulálok még egyszer a nyereményhez!

latinka írta...

Szép a biscornu! Kérsz még néhány mintát???
A kokárda is jó,nekem is ilyen van,illetve most már a család minden tagjának.

rozandi írta...

Köszönöm lányok! Latinka! Jöhet minta. Bár a következő áldozat már a táskámba lapul :o)

Kriszti írta...

Szia!!
Láttam Carol oldalán hagytál megjegyzést, hogy tetszik a Gyógynövényes RR. Esetleg SAL-ban nem szeretnéd hímezni?:-) Latinkánál már régebben felvetettem...
Bocs, hogy így ismeretlenül "letámadtalak", csak nekem is nagyon tetszik a minta.:-))

Mamis írta...

Nagyon szépek a hímzéseid!

Dudit írta...

Szia,

nagyon jól sikerült. Én is így vagyok egy anyaggal amit már röbbször elkezdtem és mást már rg megcsináltam, de az a mostoha és még nincs kész!
Örülök hogy jelentkeztél a játékra! Légyszíves jelentkezz be rendszeres olvasómnak mert azok között lesz a sorsolás 21.én!
Jó szemezgetést!