2009. október 25., vasárnap

Néhány karácsonyi ötlet

Latinka feltette azt a kérdést, hogy szokás-e a munkahelyünkön az ajándékozás karácsonykor, és vár néhány egyszerű ajándékozási ötletet. Íme néhány ötlet amiket tavaly a napközis gyerekekkel készítettünk a karácsonyi vásárra:


Kétféle angyalka készült. az egyik alapja fa kúp amelynek a tetején fejrész van. Szárny került rá csillogós aranypapírból, haj fonalból. az arcuk... hát csupa bűbáj. Nem véletlenül maradtak meg ezek. A másik angyalka kindertojás belsejéből készült. acril festékkel befestettük, majd fagolyó került fejükre, végül szárny és haj . Mindkét angyalkát karácsonyfára is lehet akasztani. A télapófejekre sz vékony aranyfonal került, hogy felfüggeszthetőek legyenek.

A diómacik voltak a nagy sláger. 2 dió a teste és a feje, pisztáciahéj a füle és a pofija, és mogyoróhéj a kezek és a lábak. A végén még kis filckarácsonyfák kerültek a mancsukba.
És végül a Latinka által is említett cd-k. Volt felakasztható dísz és mécsestartó is. Hát most gyorsan ennyi jutott eszembe, illetve ezeket tudtam lefotózni.

1 megjegyzés:

latinka írta...

Köszi,Andi!