2010. július 22., csütörtök

Július

Előző hónaphoz hasonlóan ez is eseménydúsan telik. Nálunk mindig történik valami. 16-án lett a kedves "nagyfiam" 6 éves, így a hétvége ünneplésekkel telt.


Közben kiderült, hogy nem elég a magas vérnyomásom, de még terhességi diabéteszes is lettem, így a tortából én nem ehettem. Szigorú diétán vagyok, de így most a héten jó volt a cukrom és remélem így is marad. Hetente kell menni ellenőrzésre, de ezt a 3 hónapot már kibírjuk. Főleg hogy tegnap megtudtuk, hogy Annánk lesz. Én nagyon örültem neki, bár titkon bíztam is benne, hogy kislányunk lesz. (Aki szeretné megnézni az Uh felvételt itt megteheti. 5:55 -től vált át 4D-re.)

Megérkezett Tiffany-Anditól a nyereményem, amit a pontos játékán nyertem. Most már a pillangó mellé egy gyönyörű tulipán is kerülhetett. Köszönöm! Andi! Nagyon tetszik a tulcsi!Latinka/Magditól pedig egy gyönyörű csomagot kaptam PIF ajándékként. Mivel egyből minden a helyére került, így csak egyenként tudtam már most fotózni. És ezek mellé még kaptam sk festésű Latinka színátmenetes fonalakat és csipkeszegőt is. Köszönöm Magdi itt is még egyszer. Nagyon örültem neki!

És ha mindez nem elég, most ünnepeljük a 10. házassági évfordulónkat. ezt a gyönyörű csokrot kaptam tegnap Csabától.


Bocsi a sok képért, de az én gépem rossz, és azon van a program, amivel a kicsi képeket szoktam készíteni.

3 megjegyzés:

Németné Adri írta...

Tényleg nem unatkoztok. Gratulálok az évfordulóhoz, a szülinaphoz, a picihez és a nagyon szép ajándékaidhoz is! És itt is köszönöm Neked az én ajándékaim, nagyon örültem nekik! Hamarosan fotózok és eldicsekszem velük a blogomon. :-)

Dudit írta...

Szia,

Gratulálok a sok ünnephez és évfordulhoz és persze a pocaklakóhoz. Jó egészséget kívánok nektek vigyázz magadra ebbe a változékony időben. Judit

latinka írta...

Mennyi szép esemény,gratulálok!
Vigyázz magatokra!!!