2009. december 27., vasárnap

Lassan elfogynak az ünnepekSok tartozásom van az elmúlt hetekről, de mentségemre szól, a sulis készülődés, az itthoni, megspékelve betegápolással.
A sulinkban évek óta szokás, hogy karácsony előtt az utolsó héten karácsonyi vásárt tartunk. Kezdetben csak gyermekmunkákat árultunk, majd az osztályoknak egyre több szülő is besegített. Na itt jön a "csak napközi" szöveg, bár az idén egy nagyon rendes anyukának eszébe jutott, hogy nekünk is készít asztaldíszeket, nem csak a lánya osztályának. Szóval idén is a mi standunkon csak gyerekmunka szerepelt, és a többi gyereket ez kevésbé vonzotta. Inkább vették a boltban megvett és újraárult cuccokta. De nem baj, így is szép bevételünk lett. Készült mécsestartó üvegből festve, kockacukorból és gyöngyből, karácsonyfadíszek és mobillógók gyöngyből, asztaldíszek papírból, Jézuska dióhéjbölcsőben, képeslapok és datolyamagot is árultunk használati utasítással.És akkor a képek:


Néhány keresztszemes is készült az elmúlt hetekben. a banner barátnőmnek lett összedobva 1 nap alatt, a többit pedig ajándékba szántam kedves ismerőseimnek. Ami megmaradt, most a mi fánkat díszíti.


Sajnos Dani az ünnep előtt összeszedett egy kemény hasmenéses vírust, ami hányással párosult. Szegény 4 napig semmit nem evett, de rendíthetetlenül ivott, és szedte a gyógyszert, mert karácsonyra megakar gyógyulni. Neki sikerült, de tegnapra nálam jött elő ugyanez a betegség.
Íme néhány kép róla :

És végül egy zene, ami nagyon megfogott. az iskolai ünnepségen a néptáncosok erre táncoltak.

0 megjegyzés: