2009. szeptember 6., vasárnap

Itt van az ősz

Eltűntem egy kis időre, mert a tanévkezdés, rengeteg melóval várt. Új helyre költözött a napközi, így mindent át kellett hurcolnom egyedül. Nagyon szép, otthonos lett az új tantermünk. Eddig olyan osztályban voltunk, ahol délelőtt tanítás volt, így dekorálni nem tudtunk igazán, mert nem a miénk volt a hely. Most csak mi használjuk 4 órában.
Dani új csoportba került. Szerencsére zökkenőmentesen vette az óvónéniváltást. Ez köszönhető annak is, hogy sokat dicsérik, és nagyon tetszik neki, hogy ő már nagyobb, mint a többiek. Új jelet is kapott: vödör lett a jele. Köszönöm szépen a segítséget mindenkinek, aki mintákkal árasztott el. Íme a két vödör a zsákokon. Egyik azért lett a szivecskés, mert a szerelme jele is a vödör. A halacskásra alig tudtuk rábeszélni, mondtuk az igazi fiús, horgászós.



A következő mini permin is hamarosan elkészül, bár sokkal lassabban haladok vele a már említett elfoglaltságok miatt, és mert az allergiától sokszor nem látok, annyira könnyezik a szemem. Hamarosan jelentkezem új bejegyzéssel és remélhetőleg új képpel.

0 megjegyzés: