2009. július 25., szombat

Eseménydús hét

A festés után kellemesebb időtöltés jött. Dani 16-án 5 éves lett.( Képek )Azóta folyamatosan azt ünnepeljük, hol így, hol úgy. Tőlünk dominópálya építő készletet kapott, ami szuper dolog, sak külön türelem kell hozzá. Így amikor leülünk építeni, akkor hamar elfáradunk a nagy koncentrálásba, pakolgatásba. Megpróbálok feltenni egy rövid videót az egyik alkotásunkról.
Kedden, - amikor az autópálya (M3) lezárás alá került- a nagy Budapestre indultunk busszal, mert hogy szegény gyerek már 5 éves és kocsin kívül mással még nem utazott. Na az 50 perces út 3óra 10 perces lett. Dani le is vonta a következtetést: Budapest nagyon messze van (70 km) Volt metrózás, állatkert, séta, hazafelé vonat ( mert még mindig le volt zárva az autópálya), de sajnos a planetárium elmaradt, mert a délelőtti előadásra akartunk menni. De nem baj, majd bepótoljuk.
Elkészült a Lizzie Kate "sorozat "utolsó, őszi része is. Azt is mutatom:Aki ismeri az eredeti mintát, annak egyből feltünik, hogy a november nem stimmel. Gondoltam mivel nálunk nincs hálaadás ünnepe, inkább valami halloweenes mintát teszek oda.

És végezetül. Az idén is megajándékozott Rózsaszín lándzsarózsám és a bókoló billbergia is egy-egy virággal:

2 megjegyzés:

latinka írta...

Gratulálok a nagyfiadhoz/-nak!
Az utazásért pedig nem irigyellek benneteket. Danika hogy viselte a várakozást? Balga kérdés,el tudom képzelni!
Nagyon aranyos a banner,na azt viszont irigylem...

rozandi írta...

Köszönöm a gratulációt Dani nevében is! Egyébként nagyon jól viselte a 3 órás utat, mi magunk is meglepődtünk rajta. Igaz, hogy minden bokornak, fának megnéztük a levlét az ablakon keresztül, sőt még a rajtuk lévő bogarakat ia... :o)