2010. december 31., péntek

Buék



Milyen volt a 2010-es év? Nagyon nehéz, de nagyon gyönyörű. Hiszen egy nem könnyű, komplikált terhességből egy csodaszép (legalábbis számunkra) kislányunk született, az okos, és kedves nagyfiúnk mellé. (nem is vagyok elfogult:) )Többé-kevésbé elkerültek minket a betegségek. Dani sem betegeskedett sokat, bár vele megjártuk a kórházat a butasága miatt. (Gyöngyöt dugott az orrába, amit nem vett észre, hogy kijött, így egy éjszakán át vártuk a kórházba mi lesz vele.)
Igaz hogy nagyon keveset kézműveskedtem, de bízom benne, hogy az új évben több időt sikerül áldozni a hobbimra.
Kívánok mindenkinek olyan boldog új esztendőt, amilyet csak szeretne, tele békességgel, türelemmel, szeretettel, egészséggel, gyermeknevetéssel, és sok-sok szabadidővel, hogy mindenki kedvére alkotgathasson!

Minden kedves olvasómnak boldog új évet kívánok!

2010. december 27., hétfő

A mi karácsonyfánk

Orbis kérdezte olvasóitól, kinek milyen a karácsonyfája. Íme a mi karácsonyfánk. Fontos szempontok: keskeny legyen, de magas. Sok kézzel készült dísz mellett leginkább piros és arany díszeink vannak. Természetesen felkerültek a blogos ismerősöktől kapott díszek is a fánkra.

A kis családunk:


Szüleimmel:


2010. december 25., szombat

Boldog karácsonyt Mindenkinek!

2010. december 14., kedd

Ajándékok jönnek, mennek


Tegnapi nap ismét csomagot hozott a postás. Belinda játékán Tipikos ajándékcsomagját nyertem meg. Nagyon helyes kis angyalkák találtak el hozzánk, pár finomság kíséretében.


Mióta Anna megszületett elkészült az első kész munkám. A gyermekorvosunknak készült, aki minden héten gyönyörködik a munkáimban.

Mivel talán minden csomagom célba ért Tiffany-Andi játékán, így mutatom azt is. A csomagok egy-egy mobillógót, xszemes karácsonyfadíszt, fonalat és még meglepiként kis karácsonyfadíszt rejtettek.


2010. december 13., hétfő

Ajándékok tömkelege

Tiffany-Andi játékának és a sok felajánlónak köszönhetően, a múlt héten rengeteg ajándékot kaptam.
Kezdem szép sorban. Tiffany-Anditól egy fusing ékszert kaptam. Monicától egy gyönyörű kitűzőt és egy összeszerelhető angyalkát, amely el is készült. Judittól és Pannától két aranyos kis gyapjúangyalkát kaptam. Latinkától pedig egy karácsonyi gömböt, 2 szívecskét, 1 angyalkát gyöngyből és játékon kívül egy rénszarvasos szélcsengőt repített a postás. Köszönöm szépen mindenkinek ezeket a csodás ajándékokat, és itt is kívánok kellemes ünnepi készülődést, és boldog karácsonyt!
És íme a képek:



Ha nem gond, egy újabb montázs a gyerekekről:


Mindenkinek kellemes készülődést kívánok! Hamarosan újra jelentkezem!

2010. december 6., hétfő

S. O. S.


Kedvenc doktor néninknek ajándékot készítek és úgy néz ki nem lesz elég a fonalam. Valaki tudna nekem ilyen fonalat küldeni:
Madeira 2409 10
ez a színátmenetes zöld lenne. Ha valaki tud segíteni és szívesen segít, kérem jelezzen! Köszönöm! Felénk nem kapni, ma mindenhol megnéztem a környéken! Küldenék helyette egy
Anchor 1375 -ös fonalat( ez is multicolor)! Nekem nagyon tetszik, teljesen beleszerelmesedtem ma!