2009. szeptember 19., szombat

Közeleg a karácsony - Játék Henivel

Heninél gyönyörű fenyők várnak gazdára. Íme néhány ízelítőül:

2009. szeptember 10., csütörtök

Nagy örömünk van!


Nagy boldogságban élek az utóbbi hetekben, hiszen kisbabát várunk. Egy új jövevényt. Nagyon örülünk neki, bár még Dani nem tud róla. Szerettünk volna neki egy tesót, és talán tavaszra meg is érkezik ha minden jól megy.Még hivatalos szülési dátum nincs, de a kalkulátorok április végére ígérik a tesó érkezését. Aztán úgyis ő dönti el, mikor jön. Hétfőn remélem minden kiderül. Ma voltam uh-n és megállapították óriási méretét a csöppségnek: 6mm! Szívműködés beindult, így minden ok eddig.

2009. szeptember 6., vasárnap

Játék egy ékszerért!


Gyönyörű nyakláncot készített Rozali, amelyet kisorsol szeptember végén!
Jelentkezési határidő: szeptember 23 éjfél!

Xszemes bolt játéka


Megújult honlappal jelentkezett Judit és Zsuzsa és ennek örömére játékot hirdettek. A részletekről itt olvashattok

Itt van az ősz

Eltűntem egy kis időre, mert a tanévkezdés, rengeteg melóval várt. Új helyre költözött a napközi, így mindent át kellett hurcolnom egyedül. Nagyon szép, otthonos lett az új tantermünk. Eddig olyan osztályban voltunk, ahol délelőtt tanítás volt, így dekorálni nem tudtunk igazán, mert nem a miénk volt a hely. Most csak mi használjuk 4 órában.
Dani új csoportba került. Szerencsére zökkenőmentesen vette az óvónéniváltást. Ez köszönhető annak is, hogy sokat dicsérik, és nagyon tetszik neki, hogy ő már nagyobb, mint a többiek. Új jelet is kapott: vödör lett a jele. Köszönöm szépen a segítséget mindenkinek, aki mintákkal árasztott el. Íme a két vödör a zsákokon. Egyik azért lett a szivecskés, mert a szerelme jele is a vödör. A halacskásra alig tudtuk rábeszélni, mondtuk az igazi fiús, horgászós.



A következő mini permin is hamarosan elkészül, bár sokkal lassabban haladok vele a már említett elfoglaltságok miatt, és mert az allergiától sokszor nem látok, annyira könnyezik a szemem. Hamarosan jelentkezem új bejegyzéssel és remélhetőleg új képpel.