2008. július 23., szerda

Kulcsos szekrény


Elkészült legújabb művem, egy kulcsos szekrényke. Mivel a régit darabokra törtem, gondoltam készítek egyet. Ez sikerült, de nem az enyém lett végül, hanem anyukámé. Megtetszett neki és közölte hogy neki ez lesz a szülinapi ajándéka. Így kell még egyett varrni magamnak

2008. július 20., vasárnap

Születésnap



Nemrég ünnepeltük Dani 4. születésnapját. Kivételesen nem csak a játékoknak örült, hanem az új "nagyfiús" ágynak is. Megjegyezte, hogy már csak két dolog kéne a szobájába: szekrény, hogy mégtöbb játék elférhessen,mert a szekrénysor már tele van játékkal, és egy tv, hogy ALVÁS közben tudja nézni.

2008. július 4., péntek

Újra itt

Nagyon régen nem írtam ide, csak a multira rakosgattam a képeket. Ebben a hónapban befejeztem első RR-em, és már nagyon várom, hogy az én terítőm is hazataláljon. A Bogyós RR-ből most fogom a 8. mintát készíteni...... Igen, februárban kezdtük, és bár havi továbbküldésről volt szó, olyan jó kis minta ez, és oly szorgalmas emberkék dolgoztak előttem, hogy már a 8. terítő van nálam 5 hónap alatt.
Február óta az RR-ek mellett készült még egy táska, egy ballagási szalag, és két babaköszöntő is. Tegnap -és még pár napig szerintem- a levendulatermést "szüreteltem" és kis buzogányok készültek belőlük, amelyeket ajándékba szánok.
Ma sikerült eladnom az ülőgarnitúránkat, így a kisfiam új ágyának helye is lesz végre. Talán most már majd gyerekszoba lesz az ő birodalma, nem pedig bútorraktár.
Belekezdtem egy új munkába, amiről hamarosan teszek fel képet is. Elvileg ez lesz, ha kész lesz. A párja, az írisz már kész, és a nappali falát díszíti.
A többiről képet most nem teszek fel. Itt megtaláljátok: http://rozandi.multiply.com/